Graag stellen wij u ons aan u voor, niet persoonlijk een voor een, maar als groep. Als de Diemer Festijn Crew. Al sinds het bestaan van het Diemer Festijn is er een grote groep vrijwilligers actief bij het Diemer Festijn. Een groep mensen die zich keihard inzetten, met passie en plezier om het u naar de zin te maken. Een fantastische groep met een zeer gevarieerde samenstelling, Jong talent en ervaren rotten, de een komt net om de hoek kijken de ander zit er al jaren bij. Maar allemaal met een doel; Het Diemer Festijn ook dit jaar weer een succes te laten worden.

Een groep die, zoals al eerder gezegd, keihard aan het werk is. Wanneer u op maandag ochtend onderweg bent naar uw werk, met het verheugend vooruitblik van lekker feesten later deze week, staat er bij zonsopkomst al een groep van deze mensen klaar om te zorgen dat de tent op zijn juiste plaats komt, ook staan zij voor uw veiligheid in de tent klaar of de verkoop van uw  consumptiemuntje, waarmee u bij andere crewleden weer een lekker drankje kunt bestellen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de werkzaamheden van deze Heren en Dames. En terwijl u op zondagochtend uw roes uitslaapt, staat deze groep alweer klaar om af te bouwen, want ook dat hoort erbij!

En na afloop op maandagmiddag…..dan kijken ze alweer vooruit en spelen de gedachtes alweer om het volgend jaar weer een top feest voor u te laten zijn. Maar voelt u zich vooral niet schuldig voor het harde werken van deze groep tijdens het Diemer Festijn, want zoals al eerder gezegd doen zij dit met Passie en Plezier. Plezier met elkaar en vaak ook op een leuke manier ten koste van elkaar. Zonder deze mensen is er geen Diemer Festijn, ook dit jaar weer.