Het Diemer Festijn raad haar bezoekers aan zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets naar het evenement toe te komen. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken voor auto’s in de omgeving van het evenemententerrein of de parkeergarage van het winkelcentrum.

Er worden speciale fietsparkeerplekken (m.b.v. dranghekken) gemaakt aan de randen van het terrein , namelijk nabij het voormalige postkantoor, nabij de ingang parkeergarage op de Ouddiemerlaan en bij de Prins Mauritslaan. Het is niet toegestaan uw fiets te parkeren op het evenemententerrein.

Verder is het Diemer Festijn te bereiken met het openbaar vervoer via de volgende mogelijkheden:

GVB Tram 19 (Station Sloterdijk – Diemen Sniep), u stapt uit bij de halte Diemerbrug. Vanaf hier loopt u 1 van de 2 zijstraten in, die u in de rijrichting van de tram aan de linkerhand ziet (Ouddiemerlaan of Burgemeester Bickerstraat). U loopt dus weg met de brug en het water achter u en komt vanzelf bij het feestterrein uit.

NS Station Diemen (Traject Amsterdam Centraal – Weesp), vanuit het station loopt u richting het Winkelcentrum. Als u vanuit Amsterdam komt, gaat u bij het verlaten van het perron linksaf en loopt u alsmaar rechtdoor.
Komt u vanuit de richting Weesp, Almere, Lelystad, Amersfoort of Zwolle, dan gaat u bij het verlaten van het perron rechtsaf, u steekt dan het spoor over en loopt alsmaar rechtdoor.

GVB Bus 44 (Diemen Noord – Amsterdam Bijlmer ArenA), u stapt uit bij het Wilhelminaplantsoen/Burg. Bickertstraat, pal naast het Feestterrein. Deze bus stopt ook bij Station Diemen Zuid, neemt u vanaf daar de bus richting Diemen Noord.

NS Station Diemen Zuid, u reist vanaf dit station met GVB buslijn 44 richting Diemen Noord. De bus stopt bij het viaduct bij de rotonde.

Komt u met de auto dan neemt u afslag Diemen (Afrit S113). Zodra u Diemen inrijd gaat u bij de eerste brug meteen linksaf de Arent Krijtstraat in, aan het einde van deze weg, gaat u met de bocht mee naar rechts en rijdt u alsmaar rechtdoor. U komt nu aan bij het feestterrein wat u aan uw linkerhand vind. Denkt u bij voorbaat eraan wie deze avond de BOB is?